Tarieven clinic behandelingen

geplaatst in: Geen categorie | 0
Volg ons op social media facebook

 

 

 

 

 

TARIEVEN CLINIC BEHANDELINGEN

FILLER (Radies,Belotero, Glytone)         Tarief vanaf 250,-

Deze fillers kunnen gebruikt worden voor het opvullen van uw jukbeen, lippen, wangen, traangoten (wallen), neuslippenplooi, rokerslijnen, slapen, mondregio, handen, ellebogen, knieën, neuscorrectie (haviksneus) en oorlellen.

 

BOTOX (Botox, Bocouture)                      Tarief vanaf 125,-

Botox kan gebruikt worden voor het corrigeren van uw frons, voorhoofd, kraaienpoten,  wenkbrauwlift, gummy smile (zichtbaar tandvlees tijdens lachen) kin, rimpeltjes bij neus, tandenknarsen, migraine en het overmatig transpireren van uw oksels, handen en voeten.

 

PEELING (TCA peeling, SkinTech)           Tarief vanaf 300,-

Dit is een chemische peeling die uw huidstructuur optimaliseert. Oneffenheden en pigmentvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het resultaat is een frissere en jongere uitstraling. Houdt u rekening met hersteltijd van ongeveer 1 week.

 

LASER (Alma: Fractional Pixel & Clear lift)   Tarief vanaf 500,-

Deze laser schiet heel kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht. Deze kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en meer collageen aan te maken waardoor de huidtextur en de stevigheid zichtbaar verbeteren. houd rekening met hersteltijd van ongeveer 1 week.

 

 

 

 

HUIDVERSTRAKKING

 

 

DRAADJESLIFT (Silhouette soft)   Tarief 1000,-

De Silhouette Soft behandeling is effectief voor huidverstrakking en huidverjonging. Met behulp van oplosbare draadjes wordt de huid op een prachtige manier gelift. Deze behandeling kan worden ingezet op plekken waar de huid verslapt is zoals de onderkin, hals, wangen en wenkbrauwen. De behandeling duurt 30-60 minuten

 

 

 

 

HAARGROEI

 

PRP Bloedplaatjes (regenlab)     Tarief 450,- per behandeling

PRP is een behandeling die bestaat uit gefilterd plasma van het afgenomen bloed van uzelf. In dit plasma zitten actieve groeifactoren die regeneratie en de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. PRP is een uitstekende behandeling voor mannen en vrouwen waar het haar dunner wordt en de haargroei terugtrekt. De behandeling duurt 38 minuten.

XL HAIR (SkinTech)                     Tarief 140 per behandeling

XL Hair is een behandeling die net als PRP ingezet kan worden tegen doffer en dunner haar en haarverlies. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat uw haar dikekr en steviger wordt. U heeft tussen de 6 – 8 behandelingen nodig.

 

 

 

 

De volgende behandelingen worden op een andere locatie gegeven. Consult in Landgraaf is wel mogelijk

 

BOVEN OOGLIDCORRECTIE          Tarief 895 nu 750

Hangende oogleden belemmeren niet alleen uw zicht, maar geeft u ook een vermoeid en verouderd uiterlijk. Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat u een open blik krijgt en maakt uw aangezicht frisser en jeugdiger.

 

 

ONDER OOGLIDCORRECTIE          Tarief 1350

Veel mensen hebben last van wallen onder de ogen. Dit kan komen door verslapping van de huid of het plaatselijk vet-vochtophoping. door wallen krijgt u een vermoeide blik. De incisie valt vlak onder de wimper rand en laat dus een nauwelijks zichtbaar litteken achter. Een reepje huid wordt weg gesneden en uw overtollige

vet wordt verwijderd.

 

PlexR Soft surgery Tarief vanaf 550

PlexR Soft Surgery is een veilige en innovatieve methode voor non-invasieve medisch-cosmetische behandelingen. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de overtollige huid verdampt. Middels coagulatie trekken de huidvezels samen wat resulteert in huidverstrakking, remodellering en een liftend effect.

 

HAARTRANSPLANTATIE                 Tarief vanaf 4000

Tijdens een haartransplantatie haalt de arts een goed werkend haarzakje weg en getransplanteerd deze op de kalende plek waar u zich aan stoort.De haarzakjes die getransplanteerd worden komen uit de haarkrans die ongevoelig is voor het kaal makend hormoon (DHF) Hierdoor blijven de haren levenslang groeien.

 

 

LIPOFILLING                                     Tarief 3000

Tijdens het ouder worden verliest u volume in uw gelaat.Bij een lippofilling behandeling wordt er vet weggehaald op een locatie en verplaats naar uw gelaat.

Het grote voordeel van deze behandeling is dat er gebruik wordt gemaakt van uw eigen vet en het effect jarenlang aanhoudt. Het is de ideale techniek voor het teruggeven van volume, maar ook de structuur en souplesse van uw huid verbetert.

 

LIPOSUCTIE                                  Tarief vanaf 1500

Liposuctie is een behandeling waarbij de lichaamscontouren worden verbeterd. Het te veel aan vet wordt weggehaald. Na de behandeling dient u een elastisch pak 4 weken te dragen. De tarieven van Liposuctie is afhankelijk van de locatie die u wens te behandelen.

 

Wilt u ook een behandeling of een consult? Bel 045 528 66 66 of boek via ons online boekingssysteem en kies:

Consult/behandeling Dr Babak Mahdavian Delavary, cosmetisch arts

 

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg

Adres: Hoogstraat 181, 6373 HS Landgraaf

E-mail:huidverjonging@naturalbeautyparkstad.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Huidpraktijk Limburg uw Xo Plasma specialiste,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

 

 

 

 

 

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail