Princess hyaluronzuur filler

Princess hyaluronzuur filler

geplaatst in: Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

 

 

Crosslinked fillers (Princess)

De nieuwe generatie Pistor, ontwikkeld door Dr. Michel Pistor, maakt het mogelijk om cross-linked en non-cross- linked hyaluronzuur en vitaminecocktails in de huid aan te brengen. Door deze computergestuurde gun wordt het uitvoeren van de therapie bijzonder eenvoudig en wordt het risico van te veel of te diep behandelen uitgesloten!

Er zijn een aantal manieren waarop een behandeling kan worden uitgevoerd:

Door het aanbrengen van crosslinked hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen en lijntjes direct opgevuld worden. Dit effect wordt bereikt door het injecteren van het probleemgebied. Het direct zichtbare resultaat is een fris en stralend uiterlijk!

Na slechts één behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 8 tot 10 maanden aan. Afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn! Deze behandeling was voorheen niet mogelijk omdat de bestaande mesoguns niet krachtig genoeg zijn om deze vloeistof met hoge viscositeit te verwerken

 

Bijwerkingen hyaluronzuur

Omdat deze stof een lichaamseigen bouwsteen is, zijn er weinig bijwerkingen op te merken. Hyaluronzuur wordt aangemaakt door het lichaam. Met een injectie, crème of capsules versterk je de bouwstenen in het lichaam. De producten zijn zeer veilig te noemen.

De Princess mesotherapie behandeling is af te raden indien:

 • U zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • U overgevoelig bent voor hyaluronzuur.
 • U een infectie of actieve huidziekte heeft op de voorgestelde behandelplaats.
 • Er reeds permanente vulmiddelen aanwezig zijn op de voorgestelde injectieplaats.

mesogunEen Princess mesotherapie  is een veilige behandeling met weinig neveneffecten. Soms kan een huid na de behandeling wat gevoelig of licht rozig zijn. Dit is niet opvallend en is ook snel weer voorbij. Zelden ontstaat er een blauw plekje (door de naaldprik). Dit kan echter goed worden gecamoufleerd.

 

 

Princess rimpelopvulling met de mesogun

Rimpels worden opgevuld met Princess hyaluronzuur  van de allerhoogste kwaliteit. Het is een bekend, veilig en farmaceutisch geregistreerd product en wordt binnen een jaar door de huid afgebroken zonder bijwerkingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Pistor Eliance mesogun, zodat de in te brengen vloeistof makkelijk gedoseerd kan worden. Dit is een speciaal ontwikkeld apparaat dat geschikt is om cross linked hyaluronzuur in te brengen. Voor een daadwerkelijke rimpelopvulling is cross linked hyaluronzuur nodig. Al in één korte behandeling heeft u een spectaculair resultaat, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet.

 

De rimpelvullers van Princess hyaluronzuur zijn geschikt voor:

 • Het verzachten van scherpe lijnen in het gelaat.
 • Rimpeltjes bij de mond, bovenlip, ogen, wangen en decolleté.
 • Afhangende mondhoeken en opvullen neuslippenplooi.
 • Contourvorming en meer volume van lippen.
 • Corrigeren van een links en rechts verschil.

Wat zijn de tarieven van een Princess hyaluronzuur behandeling?

Princess 1 ml  filler      € 200

Princess 1 ml Volume  € 240

 

Consult:

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten?

 

 

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

   1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
    Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
   2. Nieuwste behandelmethodes
    Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
   3. Betaalbare prijzen
    Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
   4. Wij nemen de tijd voor U
    Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
   5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg

Adres: Hoogstraat 181, 6373 HS Landgraaf

E-mail:huidverjonging@naturalbeautyparkstad.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

 

 

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail